Binnen onze werkplaats beschikken we over sterk gevormd & volmaakt personeel die voor het onderhoud van uw wagen zorgen. Als zaakvoeder zijn we niet uit deze werkplaats weg te slaan om onze mensen binnen de firma voortdurend bij te staan. Al deze mensen met passie voor de auto-industrie beschikken dan ook over de juiste vormingen om uw hoog technologische wagen een lange levensduur te geven. Hiervoor beschikken we in de werkplaats dan ook over de modernste gereedschappen voor het herstellen van uw wagen. We zijn binnen onze werkplaats zeer klant gericht en zorgen graag voor een vlotte service. 

Wij streven daarom binnen ons bedrijf ook naar een goede kwaliteit en een hoge klant tevredenheid. 

Deze tevredenheid meten we dan ook graag via onze kwaliteits enquëtes dit via het merk aan jullie bezorgt worden. 

Werkplaats

Wij bieden u als klant een ruim aanbod van diensten binnen de na-verkoop: 

Op afspraak:

Voor een goed verloop binnen onze werkplaats vragen we u een afspraak te maken voor de geplande herstellingen aan uw voertuig. U kan ons via telefoon of mail bereiken voor het maken van een afspraak. Hier kan u al vast doorgeven of u blijft wachten op de wagen , een vervangwagen wenst of u de wagen een geplande dag binnen brengt . 

Snel service:

Voor het plots ontdekken van een gebrek aan uw voeruig of het onstaan van een vraag in verband met u voertuig kan u steeds bij ons terecht zonder afspraak . Wij appreciëren het als u ons even een telefoontje laat over uw komst . 

In geval van een panne: 

Contacteer je ons en / of de wegenbijstand om uw voertuig over te brengen naar onze werkplaats. Hiervoor bieden we binnen onze agenda een ruimte om u snel te kunnen verder helpen. Zodat uw ongemak snel van de baan verholpen is . 

Onderhoud & herstellingen alle merken: 

Heeft u een wagen die niet van het merk Citroën is ? Geen enkel probleem voor ons . 

We beschikken namelijk over een multi-merken licentie waarmee we alle onderhoud & herstellingen van uw wagen kunnen uitvoeren. 

Onderhoud en opbouw van mobilhomes: 

Dankzij onze moderne infrastructuur binnen onze werkplaats en sterk gevormd personeel zijn we uitgerust om uw vakantiewagen te onderhoud en uit te rusten naar uw wensen.

Onderhoud & herstellingen grotere voertuigen:
(bv. marktwagens , grote lichte vracht wagens) 

Door dat onze werkplaats is uitgerust met een professionele werkput zijn we instaat om uw grotere voertuig te onderhouden . Hierbij hebben we ook het potentieel van een vlotte service op alle gebied.