Historiek

Het begon in januari 1987, Jos richtte Garage Vanhellemont op te Meensel-Kiezegem.

Dankzij zijn voorgeschiedenis binnen de groep PSA was het pad als gemotiveerde Citroën dealer snel gelegd. Na vele jaren namen Jos & Godelieve de stap naar een wat meer ruimere garage. Hierbij bouwden ze in 1997 op de huidige locatie een nieuwe garage en toonzaal. Waarna in de loop van de jaren hun zoon Kristof de intrede nam binnen het bedrijf.

Hierbij hielp hij gemotiveerd mee aan de vernieuwing van de garage aan het nieuwe merk imago van Citroën.

Wie doet wat bij Garage Vanhellemont

Verkoop:

In onze showroom staan de recente modellen gepresenteerd voor u . Hier kan u rustig en op eigen tempo van uw toekomstige wagen genieten. U zal hiervoor bijgestaan worden door Vanhellemont Jos . U krijgt bij ons steeds de beste offerte.

jos@garagevanhellemont.be

Receptie:

Kristof & Godelieve zorgen voor een vriendelijk onthaal en voor een correcte planning van uw afspraak . Hierbij zorgen zij dat het verloop van je wagen binnen onze garage in goede banen verloopt .

info@garagevanhellemont.be

Werkplaats:

Hier voeren we de werkzaamheden aan uw wagen uit . Hierbij volgen wij normen die de constructeur ons meegeeft en gebruiken we de modernste apparatuur om uw wagen de optimale levensduur te geven. Buiten deze moderne materie hebben we een perfect team van opgeleide mechaniekers die er voor zorgen dat uw wagen in de beste conditie blijft !

kristof@garagevanhellemont.be

Magazijn:

Hier selecteren wij een uitgebreide stock van originele onderdelen die we nodige hebben om u zo snel mogelijk te kunnen helpen in geval van panne of bij onderhoudswerkzaamheden. Hierbij hebben we ook een rechtstereekse verbinding met de stock van Citroën om al uw bestellingen vlot te laten verlopen.

kristof@garagevanhellemont.be

Boekhouding en algemene administratie:

Bij een te kort aan papier kan u steeds terecht met alle mogelijk vragen bij de vriendelijkste vrouw binnen onze garage. Graag staat Godelieve u te woord met de nodige kennis voor elk administratief probleem.

lieve@garagevanhellemont.be